Kena Tag

Moments ago, aku fikir post kali ini akan mempunyai unsur-unsur ceria. Namun, setelah menerawang dalam blogosphere tadi, mood aku hilang. Biarlah. Hari tu aku kena tag oleh Encik Asree dan Mak Cik NURA. Jadi, post ni adalah sebagai bayaran hutang tersebut lah kiranya.Maaf lewat. Traffic jammed.

Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
The Part Of His (Dalam bahasa Melayu "Cebisannya"?)
Nama tu dipilih sebab blog ni aku cipta untuk diisi dengan cebisan-cebisan perjalanan hidup aku sendiri. Bukan hidup orang lain. Tapi maaf. Bukan semuanya ada di sini. Kalau korang tengok result kuiz "What Do Your Eyes Say About You" di dalam FaceBook yang aku jawab, aku rasa result tu bolehlah korang percaya (terhadap aku). Ranting is just not for me. Mungkin juga korang tak pernah kenal aku?

Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://www.thepartofhis.blogspot.com
Ianya adalah nama blog ni.

Apakah method penulisan dalam blog anda?
Pelbagai. Serius, bersahaja dan sebagainya. Bacalah posts lama kalau tak puas hati.

Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
Tak pernah. Aku pernah terbayangkan anak cucu cicit kerabat aku buka blog ni. Siapa tahu?

Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemillik blog yang TAG anda ini?
Mak Cik Nura : Maaflah kalau nak kata ni. Tapi nape la tak bagi right click? Menyusahkan spesies manusia sungguh. Insaflah wahai pemilik blog.
Encik Asree : Simple. Suka.

Senaraikan 10 orang yang akan anda tag.
1. Confession Of A Gurl
2. Aku Adalah Aku
3. Kudozu de Rojakstyle
4. Pretty Handsome Awkward
5. Sepohon Jembal
6. My Degresz
7. Google
8. Yahoo!
9. Friendster
10. FaceBook

Saya tak sambung sebab saya tak mahu.

Tadi (kelmarin sebetulnya) aku dengar lagu Atas Nama Cinta yang Aziz pasang. Dah lama juga tak dengar. Layanlah. Rindu lagu ni.

6 comments:

September 18, 2009 at 1:40 AM Anonymous said...

"Pelbagai. Serius, bersahaja dan sebagainya. Bacalah posts lama kalau tak puas hati."

haha
seperti mahu cari gado
xD

-kudozu

September 18, 2009 at 2:02 AM Farhan said...

oh ya.
tak terperasan nak cari gadoh
xd

September 18, 2009 at 7:11 AM miss nureen said...

sapekah auntie nura kamu itu?
oh well, "no right click yer sayang"
copyright protected.
bia copyright ore laen pom. hahaha

September 18, 2009 at 9:09 AM different path said...

haha.
layan nasyid?
sejak bila.
tak kusangka.

September 18, 2009 at 11:20 AM Farhan said...

nura : abes anda siapa?
anda telah melanggar banyak kesalahan hakcipta.
sila bersedia untuk melangsaikannya dengan duit raya.

.Teen ツ : aissyah? xd

teh-o-beng : ye.
sejak bila?
dulu aku pernah berduet dengan seorang artis tempatan untuk menghasilkan lagu damai.
da femes da lagu tu skang
XD

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...