Aku Kembali. Tapi Aku Bukan Lagi Aku...

Akhirnya. Sempat juga aku curi sedikit masa untuk blog ini lagi. (Walhal selama ni lebih banyak yang terbazir begitu saja. Sungguh) Dan sudah agak lama juga aku tidak ber-blog dalam Bahasa Melayu. Ianya bukanlah satu diskriminasi. Tidak sama sekali (agaknya). I've wrote about this here, in YouthSays Realvoices Project.

Reading this Fawwaz's post, aku, sekali lagi, setelah sekian lama, teringat sebab utama aku mula ber-blog suatu masa dahulu. Usaha aku itu mungkin sudah agak terbantut sekarang, namun aku tak berhasrat untuk berhenti.

Anyway, bila fikir pasal masa depan, macam-macam rancangan yang nak dibuat. Plan lepas SPM itulah inilah tapi apa yang sedang aku hadapi sekarang entah bagaimanalah nasibnya. Aku tak cukup serius. Aku tahu dan aku dengki.

Dah lama benar aku tak tulis apa yang aku nak sangat tulis (IDK how to elaborate this). Mungkin lain kali. Blog ni pun dah berumur, walaupun contentnya sangatlah kurang.

Lagi satu, entah kepalang mana yang rembat url lama blog aku ni (yang aku edit lepas kisah tahun lepas). Siapa tahu?

Masa dah suntuk. Suntuk sangat.

Aku nak sangat kembali macam dulu...

4 comments:

May 15, 2009 at 4:01 PM arsaili said...

salam..welcome back

May 15, 2009 at 5:04 PM kentaizat said...

Oh god,
i can't believe your having the same problem,

but hold on tight dude,
we will end this soon,
our way.

we will have the passion of blogging,
like you and i felt long time ago.
^_^

May 15, 2009 at 8:42 PM assabakie said...

kita serupa.....

May 16, 2009 at 9:31 AM Farhan said...

arsaili : wassalam,, thanks! as always!

kentaizat : oh well, kind of. surely we will! =D

assabakie : betulkah? haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...